'De mobiliteitsbranche is voortdurend in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het is daarom verstandig op de hoogte te blijven.'

Nieuws > Herstart rijlessen

Met ingang van 3 maart mogen de rijlessen weer hervat worden. De tweede lockdown heeft tweeënhalve maand geduurd, hetgeen betekent dat veel tussentijdse toetsen, praktijkexamens en theorie-examens zijn uitgesteld. Kortom, er staat ons een drukke periode te wachten. De leerlingen zijn ingelicht en de planning voor de eerste dagen is gemaakt. Ook de examens zijn opnieuw ingepland. De rijlessen moeten vanzelfsprekend voldoen aan de coronarichtlijnen. Er mogen bijvoorbeeld maximaal twee personen in de auto zitten. Tussen de lessen wordt de auto gelucht en diverse oppervlakken worden ontsmet. Het behoeft geen betoog dat zowel de leerling als de instructeur een mondkapje draagt. Ben je verkouden of ziek of heb je keelpijn, kom dan niet naar de rijles. Geef dat - indien mogelijk - tijdig door. Er zijn in dat geval geen kosten verbonden aan het annuleren van een rijles. Het gaat immers om onze gezondheid. Op de website van het CBR staat ook veel informatie omtrent het te volgen coronaprotocol. Heb je vragen, stel ze gewoon. En laten we vooral waken over het welzijn van ons allen. Tot gauw. Met hartelijke groet, Angelo Pibiri