'De mobiliteitsbranche is voortdurend in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het is daarom verstandig op de hoogte te blijven.'

Nieuws > Lockdown II

Beste leerlingen,

 

Daar gaan we weer. Met onmiddellijke ingang tot ten minste 19 januari 2021 staat de rijschoolbranche stil. Voor jullie betekent dat: geen rijlessen, geen tussentijdse toetsen, geen praktijkexamens en geen theorie-examens. Leerlingen die reeds een toets of examen hadden gereserveerd, krijgen straks - als het reserveringssysteem van het CBR weer wordt geopend - voorrang op nieuw te reserveren toetsen en examens. Wanneer dat zal zijn, is op dit moment moeilijk te voorspellen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, breng ik jullie daarvan op de hoogte.

Voor nu: blijf gezond en alvast fijne feestdagen.

 

Met hartelijke groet,

 

Angelo Pibiri