'De mobiliteitsbranche is voortdurend in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het is daarom verstandig op de hoogte te blijven.'

Nieuws > Coronacrisis: stand van zaken

Na beraad is besloten de rijopleidingen bij Autorijschool Pibiri van alle leerlingen tot nader order maar in elk geval tot en met 31 maart stop te zetten. De gezondheidsrisico's zijn te groot. De kans op besmetting wordt met deze maatregel in elk geval op het vlak van rijonderricht weggenomen. Hoe een en ander zich zal ontwikkelen en of de datum van 31 maart stand zal houden, is op dit moment koffiedik kijken.

 

Speciale aandacht is er voor de leerlingen die een tussentijdse toets of een praktijkexamen hebben/hadden gepland. Op dit moment is het nog niet mogelijk om nieuwe data te reserveren, aangezien de reserveringssite voor opleiders (gedeeltelijk) is gesloten, om bijvoorbeeld te voorkomen dat opleiders examens in de nabije toekomst gaan 'bufferen'.

 

Veel is nog ongewis, ook voor ons als opleiders. Zodra nieuwe informatie beschikbaar is, houd ik jullie op de hoogte via WhatsApp, Facebook en/of deze site.

 

Hopende op jullie begrip. Neem zelf ook de benodigde maatregelen en blijf gezond.

 

Met hartelijke groet,

 

Angelo Pibiri